Schimbare majoritate parlamentară. Alina Gorghiu, discuții intense cu PSRO și UNPR

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a vorbit, luni seară, la Realitatea TV, despre negocierile purtate pentru a schimba majoritatea parlamentară. 

"Suntem absolut determinați să facem toate demersurile și toate negocierile legitime în Parlament cu colegii parlamentari pentru a obține un număr suficient și necesar să promovăm acea moțiune de cenzură. Nu vreau să mai spun despre moțiunea de cenzura din nou avansând un termen sau să o depunem doar ca exercițiu de imagine. (...) A vorbi despre un lucru foarte mult și a ridica așteptările electoratului care îl detesta pe Victor Ponta nu este un lucru bun, este mult mai sănătos pentru noi sa facem toate aceste negocieri, să ne vedem de treabă, să găsim formula corecta pentru susținerea programului de guvernare", a spus Alina Gorghiu, la Realitatea TV. 

Despre negocierile PNL cu formațiunile parlamentare, Alina Gorghiu a spus că "l-am auzit pe domnul Geoană că este pregătit să vorbească despre programul de guvernare", dar și că "am discutat cu colegi de-ai domniei sale (n.r. de-ai lui Gabriel Oprea, președinte UNPR) și pe unii i-am și convins că merită să susțină acest program de guvernare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel