Schimbare la vârf în PNL. Rareș Bogdan își anunță victoria din Franța

Rareș Bogdan - Alexandru Urdaș- Robert Sighiartău
Rareș Bogdan - Alexandru Urdaș- Robert Sighiartău

Până la Congresul PNL de la finalul lunii septembrie, se fac mutări importante în partid. 

Sunt schimbări importante în Partidul Național Liberal. Se aleg noi conduceri în PNL, nu doar la nivel central, ci la nivelul întregii țări, dar și-n diaspora, după cum a mai explicat Ludovic Orban. 

Rareș Bogdan anunță ”Am câștigat”, din Franța

Astăzi, Alexandru Urdaș, care era prim-vicepreședinte al PNL Diaspora Franța, a fost ales președinte. Anunțul a fost făcut chiar de Rareș Bogdan, din Franța. 

Umăr la umăr cu Robert Sighiartău, Rareș Bogdan își anunță victoria prin alegerea lui Alexandru Urdaș la conducerea PNL Franța. ”Am câștigat Franța la 4 voturi” transmite Rareș Bogdan, care pare dispus să lupte până la capăt, pe toate fronturile, pentru a-l înlătura pe Ludovic Orban de la șefia PNL. Schimbarea de la vârful PNL Franța vine după șapte ani. 

Noul președinte al PNL Diaspora Franța, Alexandru Urdaș, este stabilit de 10 ani în Paris. Partidul îl prezintă ca pe un tânăr din diaspora, ”absolvent al Universității din Valencia și Universității din Aarhus” și se mândrește că ”6 ani și jumătate a lucrat la UNESCO - divizia Educație Superioară”. 

Congresul PNL din septembrie

În septembrie, pentru șefia PNL se luptă, aparent, Ludovic Orban și Florin Cîțu. Până atunci, susținătorii celor doi marchează ”victorii” prin schimbările de conduceri ale filialelor. Nu este exclus ca în această cursă să se înscrie, în ultimul moment, și un alt lider al Partidului Național Liberal. Consultantul politic Cozmin Gușă a lansat această ipoteză în emisiunea DCNews.ro de vineri, ”Deferiți mass-media”. Vezi aici mai mult: EXCLUSIV  Răsturnare de situație la vârful PNL. Gușă anunță că încă nu s-a înscris în cursă CÂȘTIGĂTORUL. Ipoteză TARE

Până la noi înscrieri în cursa pentru conducerea PNL, se numără victorie cu victorie, om cu om, vot cu vot. Astăzi, Ludovic Orban a mai făcut un pas: a declarat că, după Congresul de la finalul lunii septembrie, președintele PNL ar trebui să fie și premierul țării. Vezi mai mult aici: Orban vrea să revină prim-ministru: "Cel care este ales președinte al PNL trebuie să fie premier". Mesaj acid pentru Cîțu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel