SCHIMBARE la PNL. S-a întâmplat astăzi și mulți s-au întrebat de ce

Pagina de Facebook a Partidului Național Liberal a avut parte de o schimbare surprinzătoare, luni după-masa.

În urma decesului primarului în funcție al municipiului Călărași, Dan Drăgulin, pagina oficială a partidului și-a schimbat fotografia de profil într-o versiune alb-negru a logo-ului său.

„Ne exprimăm regretul față de dispariția dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călărași în perioada 2012 - 2020, președinte al filialei PNL Călărași și vicepreședinte al PNL. Partidul Național Liberal transmite condoleanțe familiei îndoliate și va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naționale pentru toți cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată într-un comunicat al PNL.

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Luni, 12 octombrie 2020

Primarul Drăgulin și-a pierdut viața în urma luptei cu Covid-19, iar premierul Ludovic Orban a spus că a aflat „cu nespusă mâhnire” de decesul colegului său. „ E o pierdere mare pentru noi. Dan Drăgulin a fost un bun coleg care a avut rezultate deosebite în administrație și această pierdere o resimțim din greu.Transmit familiei condoleanțe și faptul că le suntem alături. Regret profund”, a transmis Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel