Schimbare la DIICOT. Iohannis confirmă informațiile DCNews: Momentul deciziei

Președintele Klaus Iohannis confirmă informația difuzată astăzi în emisiunea ”Borza Analytica” despre schimbarea de la DIICOT. 

”În ceea ce privește DIICOT, voi lua o decizie săptămâna viitoare, după ce se termină toate procedurile NATO. Privind DNA nu am date concrete, în măsura în care se va demara procedura, vom acționa conform legii, ca întotdeauna. Președintele nu negociază, probabil se negociază de către ministrul Justiției, înainte să facă propunerea. Ar fi ciudat să vină cu o propunere care nu este acceptată de coaliția de guvernare sau de președinte. Ne-am întoarce într-o situație pe care tocmai am încheiat-o printr-o decizie importantă” a spus președintele Klaus Iohannis. 

Remus Borza a spus astăzi, în emisiunea Borza Analytica, de la DCNews, pe surse, că ”Daniel Horodniceanu are zilele numărate. Pe surse, am înțeles că președintele Klaus Iohannis s-a hotărât să dea curs solicitării ministrului Justiției, Tudorel Toader, și va semna decretul de numire al lui Felix Bănilă ca procuror-șef DIICOT.”

Vezi mai mult: EXCLUSIV Remus Borza: Horodniceanu are zilele numărate. Iohannis a decis- surse

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel