Schimbare la Coca-Cola. "Este o nouă provocare"

Dan Timotin
Dan Timotin

Coca-Cola vine cu o schimbare.  Începând cu 1 februarie 2014, Dan Timotin, în prezent Directorul Financiar al Coca-Cola HBC România și Moldova, va prelua funcția de Commercial Finance Director, în cadrul Grupului.

Dan Timotin a venit în echipa Coca-Cola HBC în iulie 2011, în calitate de Director Financiar pentru Coca-Cola HBC România și Moldova. Acesta a contribuit la consolidarea şi la continuarea dezvoltării companiei şi a strategiei sale de business.

„Sunt mândru că avem o contribuiţie de succes la creşterea viitorilor lideri pentru Coca-Cola HBC. Avem ambiția de a continua să creştem noi talente şi să le oferim oportunităţi în afara României. Mă bucur că încă un membru al echipei mele acceptă o nouă provocare profesională. Îi urez succes lui Dan şi am încredere că experiența sa profesională îl va ajuta să transforme orice proiect într-o mare realizare pentru Grupul Coca-Cola Hellenic, aşa cum a făcut și pentru divizia din România”, declară Stephane Batoux, Director General România & Moldova.

„Mă bucur și apreciez această oportunitate, care sper că îmi va deschide drumul către o carieră extraordinară. Provocările, diversitatea şi împlinirea profesională sunt motive suficiente pentru a privi cu încredere această nouă etapă a carierei mele”, declară Dan Timotin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel