Schimbare Guvern. Gorghiu - Ciuvică schimb de replici: "Aveți o scamă"

Vlad Manolache / 07 noi 2018 / 23:18 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Alina Gorghiu și Mugur Ciuvică au avut un schimb de replici plin de ironii, după ce fostul președinte al PNL a explicat cu cine se negociază pentru susținerea moțiunii de cenzură împotriva actualului Guvern. De partea cealaltă, Mugur Ciuvică a făcut aluzii la întâlnirea de la SIE la care a participat și senatorea.

Alina Goghiu: "Colegii mei care discută cu celelalte grupuri parlamentare o tot spun: atunci când va fi contextul favorabil și anume avem masă critică de voturi care să dea jos acest Guvern, vom depune moțiune de cenzură. Oricum va fi o moțiune de cenzură în această sesiune, până în decembrie vom apela la această pârghie parlamentară și va fi depusă o moțiune în acel moment în care considerăm că are șanse să treacă. Cu toată lumea se discută în Parlament, de la cei din PSD care sunt nemulțumiți de PSD, la USR, la PMP, toată lumea are un vot care este binevenit pentru acestă moțiune de cenzură." 

Mugur Ciuvică: "Și cu SIE, dumneavoastră și aveți și colegi care sunt cu SRI-ul."

Alina Gorghiu: "Eu pot să vă și ignor cu grație aceste comentarii redundante, dar nu știu la ce vă referiți dumneavoastră, că presupun că vă referiți la altceva. Aveți o scamă, aceasta cu SIE. O tot repetați și eu vă ascult cu foarte multă grație."

Mugur Ciuvică: "La relaxarea de ieri...să cadă Guvernul până la 1 decembrie."

Alina Goghiu:"Ați fost acolo?"

Mugur Ciuvică: "Nu, din surse știu."

Alina Goghiu: "Foarte proaste sursele v-am zis! Și informațiile proaste și sursele proaste. Eu vă spun că am prostul obicei ca atunci când mă duc la evenimente private, ca oricât de obsedat este unul care întreabă de o idee să nu răspund despre ce e vorba la acel eveniment privat."

Mugur Ciuvică: "Dar acel eveniment a fost privat sau a fost la SIE? Că am înețeles că a fost într-o vilă a SIE."

Alina Goghiu: "Nu știu. Aveți o probelmă cu zilele private ale oamenilor. Trebuie să sufle singuri în lumânare de la mulți ani, că așa face domnul Ciuvică dacă n-are prieteni, se uită în oglindă și suflă singur în lumânare." 

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25