Schimbare drastică la "Te cunosc de undeva": "Ne așteaptă decizia hotărâtoare"

O schimbare drastică schimbă totul la "Te cunosc de undeva".

Pentru prima oară în sezonul 20, unul dintre juraţi va folosi bonusul de 100 de puncte care va aduce cu sine o schimbare drastică a clasamentului. Ce jurat a decis că este momentul să îşi folosească avantajul şi, mai ales, cine este cuplul către care a mers bonusul de 100 de puncte, telespectatorii vor putea afla urmărind cea de-a treia gală Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. 

Rând pe rând, Delia, Boney M, Pippo Franco, Ed Sheran, Tiësto & Karol G, Snoop Dogg & Dr Dre, Ion Dolanescu şi Ozzy Osbourne vor face spectacol pe scena Te cunosc de undeva!, interpretaţi de cei 16 concurenţi cu energie la puterea 2.20. La final însă, cele 8 echipe de vedete vor trăi pe propria lor piele emoţiile răsturnării clasamentului, atunci când juraţii vor anunţa că vor acorda pentru prima oară în acest sezon bonusul de 100 de puncte. 

"Poate face și desface toate planurile echipelor noastre"

"Ne așteaptă decizia hotărâtoare a acestei seri, cea care poate face și desface toate planurile echipelor noastre. Pot citi încordarea în ochii concurenților. Din proprie experiență vă spun, chiar dacă de acasă pot părea relaxați pe canapele, dacă le-am pune tensiometru acum ar citi la toți 2.20!  Vă reamintim că niciun bonus de 100 de puncte nu a părăsit încă masa deciziilor. Să vedem dacă în seara asta echipele noastre au mai mult noroc”, acesta a fost anunţul făcut de Alina şi Pepe, anunţ care a crescut şi mai mult tensiunea pe platoul de filmare. 

Juratul care a luat decizia să îşi folosească avantajul sezonului a mărturisit şi el: „Când îţi dai seama că vrei să faci parte din show-ul pe care îl vezi, când îţi vine să scoţi caietul şi să iei notiţe din interpretare, nu poţi să nu dai un asemenea bonus!”. Ce moment a determinat unul dintre juraţi să acorde bonusul şi, mai ales, cine este cuplul către care a mers avantajul, telespectatorii vor putea afla urmărind cea de-a treia gală Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. 

 8 echipe de artişti au spus spectaculosului show al transformărilor în cel de-al 20-lea sezon Te cunosc de undeva!, show ce va avea premiera sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1. Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel