Schimb de mesaje între Cîțu și Cioloș. Rareș Bogdan: PNL trebuie să primească explicații

Foto: Facebook Dacian Cioloș, arhivă
Foto: Facebook Dacian Cioloș, arhivă

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a dezvăluit un schimb de mesaje între Florin Cîțu și Dacian Cioloș. 

În cadrul unei intervenții telefonice la Digi24, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a spus că premierul desemnat, Dacian Cioloș, nu este o persoană "iresponsabilă" și că va reuși "să construiască o majoritate, pentru că sunt convins că doamna Şoşoacă şi anti-vacciniştii din faţa Palatului Cotroceni abia aşteaptă să-l voteze", făcând trimitere la moțiunea de cenzură. 

"Eu cred că domnul Cioloş, când a fost validat de către conducerea USR PLUS pentru a se prezenta în faţa preşedintelui României ca opţiune de premier, sunt convins că a avut deja discuţii făcute sau măcar are conturată o strategie. (...) Domnul Cioloş este aliat cu AUR şi PSD. Este absolut normal ca înainte de orice să meargă la partenerii domniei sale, AUR şi PSD, pentru a încerca să construiască o majoritate. Dacă este refuzat de către AUR şi PSD, atunci sigur că ne vom întâlni cu domnia sa şi vom dialoga fără nicio problemă.

Eu nu cred că domnul Cioloş este într-atât de iresponsabil încât să se prezinte în faţa preşedintelui României şi să arunce România, după ce a aruncat-o într-o criză profundă prin dărâmarea unui guvern legitim, să vină în momentul ăsta şi să continue această criză şi să-şi bată joc de români, de preşedinte şi de toate forţele politice mergând într-un fel de aventură în care se prezintă pentru trei zile ca premier şi apoi vine şi depune mandatul că nu a reuşit să construiască o majoritate. Eu cred că Dacian Cioloş va reuşi să construiască o majoritate, pentru că sunt convins că doamna Şoşoacă şi anti-vacciniştii din faţa Palatului Cotroceni abia aşteaptă să-l voteze”, a declarat Rareș Bogdan.

Cîțu a primit un mesaj, luni, din partea lui Cioloș

Prim-vicepreședintele PNL nu exclude posibilitatea ca PNL să facă parte din guvernul condus de Dacian Cioloș, "dar decizia aceasta nu o ia Rareș Bogdan". Înainte de orice însă, spune Rareș Bogdan, PNL trebuie să primească "explicații".

Potrivit celor dezvăluite în continuare de prim-vicepreședintele PNL, partidul nu a primit încă "o invitație oficială". Totuși, luni, Cîțu a primit un mesaj din partea premierului desemnat Dacian Cioloș.

Rareș Bogdan a refuzat să spună ce a răspuns Florin Cîțu la mesajul lui Cioloș. Totuși, a menționat că președintele PNL i-a răspuns liderului USR "absolut civilizat, cum este normal".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel