Schengen. Olguța Vasilescu, reacție furtunoasă după declarația premierului Olandei

Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES
Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES

Olguța Vasilescu a avut o reacție imediată după ce premierul Olandei a declarat la Summitul UE de la Sibiu că România nu este pregătită pentru aderarea la Spațiul Schengen.

Premierul Olandei ne-a transmis azi, de la Sibiu, ca Olanda nu e de acord sa fim primiti in Spatiul Schengen. La ce buna toata desfasurarea de forte de azi? Ca sa vina mai marii europeni sa ne spuna cat de putin contam pentru ei si sa critice Romania? Johannis s-a spalat pe maini. Temele importante pentru stat au fost pasate la guvern. El si PNL sunt in campanie. Ii intereseaza doar sa le apara ranjetul in fotografia de familie... Cu ce se aleg romanii, insa?, a scris Olguța Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Participant la Summit-ul european de la Sibiu, premierul Olandei, Mark Rutte, a transmis un mesaj dur României. Acesta a menţionat că ţara noastră nu este încă pregătită pentru aderarea la spaţiul Schengen. Mesajul premierului batav vine la doar o zi după ce ministrul de interne Carmen Dan îi ceruse şefului statului să facă lobby României pentru intrarea în Schengen. 

Vezi și: Summit Sibiu. Premierul Olandei: România nu este pregătită de intrarea în Schengen

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel