Scenariu ROȘU în București. Elena Cristian a răbufnit: Habar nu au! Nu s-ar fi întâmplat asta dacă...

Elena Cristian
Elena Cristian

Redactorul șef DC Business, Elena Cristian, este de părere că nu s-ar fi ajuns în această situație în Capitală dacă restricțiile ar fi fost impuse din timp, iar la Prefectura București ar fi fost totul coordonat cum trebuie. 

Elena Cristian, redactor șef DC Business, a intervenit luni seara în direct la România TV unde s-a arătat indignată de întârzierea autorităților de a lua măsuri după ce Capitala a depășit rata infectărilor de trei la mia de locuitori. Mai mult, prefectul Capitalei nu știa ieri seară care este numărul actual al persoanelor infectate cu noul coronavirus. 

”Cam asta este pandemia când este lăsată la mâna unor oameni care habar nu au să o gestioneze. Toată această bâlbâială a început de câteva zile la nivelul Prefecturii. Deși presa a semnalat ce se întâmplă, abia astăzi i s-a cerut demisia prefectului după ce s-a văzut clar că habar nu are ce are în gestiune și asta se întâmplă când lași lucrurile fără să știi dacă ai sau nu oameni în teritoriu la mâna altor persoane. Dacă ar fi fost coordonat totul, nu s-ar fi întâmplat ceea ce s-a întâmplat. Sigur că părinții nu vor duce mâine copiii la școală. Este clar că învățământul primar este suspendat”, a declarat Elena Cristian. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel