Scenariul incredibil al lui Badea: Ce se pregătește Tăriceanu să facă

Mircea Badea a lansat un scenariu incredibil pe Facebook, după conferința de presă susținută de Călin Popescu Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a spus că se va întâlni cu Victor Ponta să discute viitorul USL și i-a cerut lui Crin Antonescu să revină asupra deciziei de a ieși din alianță.

”Pare ca liberalul Calin Popescu Tariceanu tocmai si-a lansat candidatuta la prezidentiale cu sustinerea PSD-ului”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu, i-a cerut lui Crin Antonescu să revină asupra deciziei de rupere a USL. În cazul în care nu o va face, Tăriceanu i-a solicitat lui Victor Ponta să păstreze posturile deţinute de către liberali în administraţia centrală şi să păstreze angajamentele luate în USL, inclusiv susţinerea unui candidat comun la alegerile prezidenţiale.

“Această criză nu a fost generată de dispute ideologice în cadrul USL, între noi și partenerii social-democrați. A fost o criză mai degrabă în jurul unor nume, fie ei chair și miniștri, a fost o criză de orgolii, o criză de ambiții politice”, a declarat Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel