Scenariu sumbru. Traian Băsescu ar putea ajunge la închisoare, susține Victor Ponta

Victor Ponta a fost invitat în emisiunea “Ediția de seară”, realizată de Victor Ciutacu, la România TV. Victor Ponta este convins că Traian Băsescu va ajunge să dea explicații în fața legii după terminarea mandatului pentru că “toate afacerile care au spoliat statul român după 2005 au, indirect sau indirect, legătura cu el”.

VEZI ȘI: Narcisa Iorga, dezvăluiri de la CNA: Laura Georgescu și-a schimbat tactica

"Traian Băsescu ar putea să ajungă la închisoare după ce îşi încheie mandatul. Afacerile care au spoliat statul român după 2005 sunt legate, direct sau indirect, de Traian Băsescu. De aceea sunt sigur că, după decembrie, Traian Băsescu va avea mult de răspuns în faţa justiţiei. Dacă Mircea Băsescu este cercetat, dacă sunt şi alţii, cred că va fi toată lumea cercetată, dacă a încălcat legea", a declarat Victor Ponta, în emisiunea "Ediţia de Seară".

Premierul a mai spus că nu se teme de președintele țării, acesta din urmă fiind obișnuit să șantajeze oamenii cu diferite dosare.

"Traian Băsescu este un reprezentant al Securității de dininate de '89. El s-a născut ca un securitst și tot asa va muri. Acest sistem securist va înceta odată cu plecarea lui Traian Băsescu din funcție și cu o schimbare reală care în sfârșit va avea loc, mai târziu, după 25 de ani", a mai zis premierul la România TV.

Regimul Traian Băsescu

Victor Ponta a subliniat că important este ca schimbarea regimului Traian Băsescu să fie una "pe cale paşnică" şi a subliniat că în ultimii doi ani, după referendumul la care 7,4 milioane de români au votat pentru demiterea preşedintelui, acesta a ocupat ilegitim prima funcţie în stat şi nu a făcut nimic pentru ţară. "Pentru România şi poporul român ar fi fost important să scurtăm cu doi ani regimul Traian Băsescu. Pentru că acest regim oricum în aceşti doi ani nu a folosit la nimic românilor. Ce a făcut pentru el în aceşti doi ani, în care a fost un preşedinte ilegitim, s-a văzut", a spus Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel