EXCLUSIV  Scenariu fulminant: Strategie anti Crin Antonescu din PNL. Cum este împiedicat

D.C. / 24 sep 2018 / 18:59 Salveaza PDF Comentarii
Crin Antonescu
Descriere foto: Crin Antonescu

Val Vâlcu a lansat un scenariu inedit în aceea ce-l privește pe Crin Antonescu la alegerile europarlamentare. 

Cum este împiedicat Antonescu să revendice succesul PNL

Anunțul candidaturii lui Crin Antonescu a adus multe reacții pozitive, în contextul în care politicianul a spus de nenumărate ori că nu mai are de gând să se întoarcă în politică. În acest context, sociologul Marius Pieleanu ne-a declarat că se așteaptă la o campanie savuroasă de la Crin Antonescu, politicianul care are vorbele la el. Jurnalistul Val Vâlcu intuiește că, din contră, celelalte nume mari de pe listă au rolul de a amortiza impactul lui Crin Antonescu, pentru a nu-l lăsa să câștige simpatia electoratului și să-și asume succesul ca o revenire spectaculoasă pe scena politică. 

”E semnul că o generație de politicieni pleacă. De regulă, pe listă se puneau una - două locomotive, în rest se puneau tehnicienii, cei care au mai fost în PE și au cunoștințe, legături, proiecte. 

În ecuația actuală, e o inovație a PNL, care are două explicații: 

- au vrut să-l ascundă pe Crin Antonescu: Nu vor să-l lase pe Crin Antonescu să capitalizeze succesul PNL de la alegerile europarlamentare, să aibă came back, și se bagă toți pe listă pentru a spune că ei toți au tras lista. 

- e o pensie bună pentru politicienii aflați la vremea retragerii: Unii chiar vor să se retragă. Fie sunt în fundătură, fie au obosit de agitația politică românească, fie vor o pensie de aur. Pentru unii, e o ieșire onorabilă din scena politică.” este opinia lui Val Vâlcu despre strategia PNL pentru alegerile europarlamentare. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25