Un partid se apropie de Băsescu. Dragnea, răspuns uluitor

Jurnalistul Val Vâlcu a reluat, în emisiunea "100 de minute" de la Antena 3, un scenariu publicat de DCNews cu privire la o posibilă apropriere între Mișcarea Populară și ALDE.  

Scenariul care răstoarnă politica: Băsescu și Tăriceanu refac Alianța D.A. 

Ipoteza este bazată pe discursul lui Călin Popescu Tăriceanu și mișcările politice partidului al cărui copreședinte este. 

Deși inițial Alessandra Stoicescu a ținut să sublinieze că nu crede în varianta ca să se creeze o opoziție din MP și ALDE, realizatoarea emisiunii "100 de minute" a fost luată prin surprindere de răspunsul președintelui PSD. 

Întrebat dacă crede în posibila apropiere întrer ALDE și Mișcarea Populară a lui Traian Băsescu, Liviu Dragnea a răspuns: "N-am informații, tot ce știu știți și dumneavoastră, că în permanență, de-a lungul istoriei, marile spirite tot timpul se atrag și se reunesc"

Răspunsul lui Liviu Dragnea vine după contrele din Parlament, unde ALDE și PSD s-au situat pe poziții divergente în ceea ce privește bugetul. Tăriceanu a numit proiectul susținut de PSD ”varză cu carne”. Dragnea a ripostat de la tribuna plenului. La Antena 3, a declarat că, fără să existe o despărțire formală, relațiile sunt înghețetate între cele două partide.

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel