Scenariu din PSD: Scopul PNL-PDL-PMP. Gabriela Firea: Traian Băsescu, șansă nesperată

Senatoarea PSD Gabriela Firea a lansat un scenariu cu privire la atacurile PMP-PNL-PDL. Scopul atacurilor i-ar aduce o șansă nesperată președintelui Traian Băsescu. 

"Oamenii lui Băsescu, fie că ne referim la Vasile Blaga, Klaus Iohannis sau Cristian Diaconescu, continuă să propage o informaţie falsă referitoare la situaţia economică a României. Adevărul este că, raportat la S1 2013, economia României a crescut în S1 2014 cu 2,6%, pe serie ajustată", a declarat vicepreședintele PSD Gabriela Firea. 

Tudor Gheorghe, apărat de Toni Neacșu. Articol cu dedicație pentru Dan Tapalagă 

Senatorul Gabriela Firea a adăugat că: "Din zona opoziţiei aservite lui Traian Băsescu se transmit semnale care indică strategia celor trei partide pentru perioada următoare: crearea unei instabilităţi politice şi guvernamentale, care are unicul scop de a-l reintroduce pe Băsescu în jocul politic. (...) Un astfel de scenariu ar reprezenta o şansă nesperată pentru Traian Băsescu, pentru că preşedintele ar mai avea ocazia să numească un nou prim-ministru, deşi peste 90% dintre români nu mai au încredere în domnia sa". 

Partidul Verde merge cu Klaus Iohannis. Cere demisia lui Victor Ciorbea

"Întregul scenariu pus la cale de diversele voci din PNL, PDL şi PMP care solicită demisia guvernului trădează trocul dintre Iohannis şi Băsescu. Primul trebuie să îi ofere puterea preşedintelui pentru ultimele luni de mandat, pentru ca Băsescu să îşi anunţe sprijinul pentru Iohannis în al doilea tur al prezidenţialelor", a adăugat Gabriela Firea. 

"Le transmitem tuturor cetăţenilor României că Guvernul va susţine în continuare reducerea CAS, o măsură de relaxare a taxării muncii, de transfer spre o economie de dezvoltare şi de stimulare a creării locurilor de muncă", a conchis Gabriela Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel