Scenariu din PSD după lovitura primită de Ludovic Orban-exclusiv

Social-democratul Constantin Toma a ridicat un scenariu în cazul lui Ludovic Orban după ce DNA a anunțat luni că procurorii au pus în mișcare acțiunea penală și au dispus luarea măsurii controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, față de fostul candidat PNL la Primăria Capitalei, acuzat de săvârșirea infracțiunii de folosire a influenței în scopul obținerii unor foloase necuvenite.

Potrivit DNA, pe 1 martie, Ludovic Orban a contactat un om de afaceri pe care îl cunoștea, solicitându-i sprijin financiar pentru campania electorală pentru alegerile locale.

Bazându-se pe experiență, Constantin Toma, candidat PSD la Primăria Buzău, a spus că nu este exclus ca, de fapt, omul de afaceri să fi apelat la Ludovic Orban și nu invers.

"În ultimele săptămâni, au fost cel puțin șapte încercări să vină cu bănuți la mine pentru a mă întreba dacă am nevoie de bani pentru campania electorală. Le-am spus clar: nu îmi trebuie niciun ban! Părerea mea este că omul de afaceri a ajuns la Ludovic Orban și nu Ludovic Orban a ajuns la omul de afaceri. Aceasta este părerea mea după atâta amar de vreme", a spus Constantin Toma la DC News Live referindu-se la cazul lui Ludovic Orban.

Urmăriți declarația începând cu minutul 31:

Liberalul Ludovic Orban a declarat luni că, în urma anchetării sale de către procurorii DNA, își retrage candidatura de la alegerile pentru funcția de primar al Capitalei și că va demisiona din conducerea PNL, dar și din cea de vicepreședinte al Camerei Deputaților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel