Scenariu devastator pentru PNL. Rolul crucial al lui Vasile Blaga

Cozmin Gușă susține că plecarea lui Vasile Blaga ar avea un efect dezastruos pentru PNL. 

"Efectul Blaga, în condiţiile în care pleacă de tot, va fi dezastruos. PNL în formula sa de astăzi este praf. Nimeni nu are posibilitea de a accesa moşternirea relaţiilor campaniilor electorale care se acumulează în timp, de la o campanie la alta", a opinat Cozmin Gușă, la Realitatea TV. 

Consultantul politic a adăugat că ”vom vedea un PNL aflat în imposibilitatea să se regrupeze şi un PNL care va merge puţin peste graniţa lui 20%. Trendul descendent este vizibil şi acest lucru, cu două luni înainte de campanie, este dezastruos". "Plecarea lui Blaga va afecta foarte puternic PNL şi va maximiza scorul coaliţiei anti-DNA. Vasila Blaga este de nebătut în România, imediat pe locul doi fiind Liviu Dragnea", a afirmat Cozmin Gușă. 

Rolul decisiv al lui Blaga pentru președintele României

"Când vorbim de Blaga trebui să facem o recapitulare despre cine este şi ce a făcut. Pe Traian Băsescu l-a ajutat decisiv nu doar să ajungă primar, ci şi preşedinte, de două ori. Şi l-a mai ajutat să scape de suspendări. Nu a avut rival. Legat de Klaus Iohannis, Vasile Blaga a avut rolul său în organizare şi, din nefericire pentru PNL, nu există un înlocuitor pentru el. Pentru că nu sunt buni organizatori, PNL-ul a fost mereu un partid mic. Astea sunt lucrurile pe care le putem spune legat de activitatea lui Vasile Blaga. Singurul cu care s-ar putea bate Liviu Dragnea este Vasile Blaga", a detaliat Cozmin Guşă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel