Scenarii la PSD. Sorin Roșca Stănescu: Președintele se va opune 100%

Viorica Dancila
Viorica Dancila

În direct la Antena 3 jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a făcut precizări cu privire la schimbările actuale de pe scena politică. 

Guvernul pregătește noi nume pentru cele trei ministere la care se află în prezent miniștri interimari. De altfel, ALDE ar putea cere lui Călin Popescu Tăriceanu să treacă în opoziție alături de Victor Ponta și celelalte partide. Întrebat cum vede aceste scenarii, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a răspuns: 

”Guvernul nu poate merge știrb și este normal ca premierul Dăncilă să caute soluții. Dacă aceste soluții vor fi sau nu omologate de președintele Klaus Iohannis, asta este altă discuție și aici îmi permit să avansez ideea că președintele se va opune 100% oricărei îmbunătățiri a componenței guvernului pentru că dorința lui e ca guvernul să plece și vină un alt guvern al opoziției. Cel puțin asta a promis electoratului și trebuie să facă totul pentru a duce la capăt această promisiune. Cât privește cealaltă chestiune legată de ALDE și acolo, așa stau lucrurile, există o presiune de mai multă vreme pentru a părăsi parteneriatul cu PSD și pentru a schimba tabăra”, a precizat jurnalistul Sorin Roșca Stănescu în direct la Antena 3. 

Vezi și: Presiuni în ALDE. Chirieac: Dispare ca partid. Nu m-ar mira să-l văd executat pe Tăriceanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel