Scaunul lui Boc se clatină, după plecarea lui Frunzăverde. Liderii PDL îi cer demisia

emil-boc PDL
emil-boc PDL

Plecarea lui Sorin Frunzăverde alături de alţi 2 de primari de la PDL la PNL, a stârnit un adevărat cutremur în PDL. Mai mulţi lideri ai partidului dau vina pe preşedintele Emil Boc şi îi cer acestuia să îşi dea demisia, pentru că aceste plecări au fost provocate de politicile promovate de el în fruntea partidului. Liderii PDL cer şi convocarea unui congres extraordinar prin care să se stabilească noua conducere a partidului, dar şi linia de urmat la următoarele alegeri.

"Dacă este adevărat că pleacă atât el (Frunzăverde - n.r.), alături de 42 de primari din judeţul Caraş Severin, cât şi primarul Slatinei, Darius Vâlcov, atunci Emil Boc ar trebui să-şi asume aceste pierderi şi să-şi dea demisia din fruntea PDL", a declarat vicepreşedintele PDL Mihaela Popa.

Deputatul PDL Vasile Gherasim crede însă că nu e suficient ca Boc să plece. "În zilele următoare va trebui să convocăm chiar un congres al partidului, un congres extraordinar, care să aleagă o conducere a partidului. Dacă Boc îşi depune mandatul nu înseamnă că am rezolvat problema", a spus Gherasim la TVR Info. Acesat crede că PDL are nevoie de "o conducere mai fermă", de "nişte măsuri mai radicale din punct de vedere al managementului sau al stilului de a conduce PDL".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel