Scăpăm de TVA la locuințe. Apel către parlamentari

TVA-ul pentru locuințe, publicitate și agricultură ar putea fi eliminat dacă propunerea senatoarei PSD Doina Federovici va fi luată în calcul de către parlamentarii din opoziție. Federovici a făcut marți un apel către aceștia pentru susținerea propunerii legislative inițiată de liderul PSD, Liviu Dragnea.

Parlamentarul social democrat, președinta organizației județene Botoșani a Partidului Social Democrat (PSD), consideră că eliminarea TVA pentru aceste trei domenii reprezintă o măsură așteptată de toți cetățenii, indiferent de orientarea lor politică.

”Parlamentarii sunt trimiși în Parlament ca să îi reprezinte pe cei care îi votează. Ei nu merg acolo să facă opoziție de dragul opoziției. Deci fac apel la toți parlamentarii opoziției, inclusiv la cei de aici, din Botoșani, să susțină ceea ce este în interesul alegătorilor lor și să treacă peste faptul că această scutire de TVA pentru locuințe, publicitate și agricultură poartă semnătura președintelui PSD, Liviu Dragnea”, a declarat Doina Federovici, scrie Agerpres.

 [citeste si]

Liderul social democrat din Botoșani a mai subliniat că inclusiv votanții PNL sau USR așteaptă cu mare interes măsurile propuse de PSD.

”Fermierii care au votat PNL așteaptă cu mare interes măsura PSD de eliminare a TVA la inputurile din agricultură. Orășenii și tinerii care au votat PNL sau USR așteaptă cu mare interes adoptarea scutirii de TVA la achiziția unei locuințe. Și sunt convinsă că presa care susține PNL sau USR, inclusiv cea care critică foarte dur PSD, va primi cu mare interes măsura propusă de președintele Liviu Dragnea de scutire de TVA la publicitatea difuzată prin mass-media”, a precizat senatorul social-democrat printr-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel