Urmărește emisiunea live


SCÂNTEI în direct! De Mezzo îl face TUPEIST pe Pop. ”Sunteți niște incompetenți”

FOTO: Captură România TV
FOTO: Captură România TV

Liviu Pop de la PSD s-a certat cu Mario De Mezzo din partea PNL. Banii publici și Legea carantinării, temele disputei. 

Liviu Pop, senator PSD, și Mario De Mezzo, din partea PNL, s-au aflat în direct la România TV unde au discutat pe fondul creșterii alarmante a numărului de cazuri de coronavirus, dar și despre Legea carantinării. De aici intervențiile celor doi au degenerat într-o adevărată ceartă. 

Iată o parte dintre discuțiile dintre cei doi: 

Mario De Mezzo: Pentru ce se întâmplă zilele acestea să mulțumim cu toții PSD-ului. Trebuie să avem o lege, un cadru legislativ. Alternativa este ca mandatele primarilor să expire, să nu mai poată fi prelungite și să intrăm într-o criză politică în România. 

Liviu Pop: PNL, în frunte cu președintele statului, de prin ianuarie erau pregătiți cu anticipatele. Ne-au cântat cu anticipatele și cu două zile înainte de declararea stării de urgență în România. O banală răceală, ca să-i citez pe cei din PNL, după care ne-au arătat în Starea de alertă cum se șprițuiesc, cum beau whiskey și cum fumează trabuc în instituțiile statului. Vom vedea cum vor gestiona legea cu carantinarea... Ei au un singur obiectiv, distrugerea României. Să oprească furtul din banul public și vor avea bani și pentru alocații și pentru pensii. 

Mario De Mezzo: Vorbim despre datoria României? Mi se pare de un tupeu... Vorbește despre datorie externă cu un tupeu incredibil. Aș vrea să îl felicit că a învățat impecabil punctajul de partid. 

Liviu Pop: Guvernul nu a distribuit nici până în acest moment măștile pentru oamenii cu venituri mici. Sunteți niște incompetenți cei de la PNL. Vă bateți joc de poporul ăsta, cu tupeu maxim și încercați să ne spuneți nouă amintiri din copilărie. Guvernați, nu folosiți pandemia ca mijloc de îmbogățire pentru firmele de partid, de îndatorarea românilor pe bandă rulantă și bătaia de joc pe care PNL-ul o face zi de zi cu pensionarii și copiii din România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel