Scandalul Cuc-Mezei, răbufniri în rândul piloților TAROM. Acuzații grave din interior. ”Duduița asta uită că...?”

Avion FOTO AGERPRES
Avion FOTO AGERPRES

Scandalul uriaș dintre ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și directorul general interimar al TAROM, Mădălina Mezei, dată afară, răsună în rândul piloților TAROM, care-și exprimă nemulțumirile. 

DCNews a intrat în posesia unor mesaje ale piloților TAROM, în contextul acuzațiilor făcute de Mezei, după ce a fost dată afară de la conducerea TAROM. 

Iată ce mesaje transmit piloți ai TAROM, în contextul scandalului în care a ajuns să fie implicată compania: 

- În istoria Tarom de după 1990, când la conducerea Tarom au fost piloți Tarom, ei au modernizat flota și compania, au adus avioane noi, au mărit salariile piloților, au redus cât au putut personalul dus în cârcă de piloți! Și îi chema Brutaru, Răcaru, și Bârlă! Când a venit director oricine altcineva s-a mărit brusc numărul angajaților, au crescut ENORM găurile în bugetul companiei, au crescut salariile șmecherilor aduși pe funcții în baza pilelor de partid și au scăzut veniturile piloților, s-au furat efectiv banii piloților și stewarzilor, s-au închis sau au cedat rute profitabile, s-a încercat cedarea sau s-au vândut efectiv avioane din flota Tarom! Deci când la Tarom au condus piloții a fost bine iar când au fost alții, care nu aveau mulți nici studii, nici calități, a fost rău!

- Doamna Mezei nu este cea care fusese prinsă cu bilete vândute prin agenția de turism a familiei sale, al cărei soț a creat scandalul enorm provocat de bătaia de joc cu care i-a tratat pe pasagerii cursei de Amsterdam și care plecase de la agenția sa acasă fix în singura zi când alarmă nu funcționa, iar hoții au dat spargerea și au furat bani și documente originale imposibil de recuperat?

- Comparația făcută cu mercenarii care îl include pe pilotul Gvinda, azi numit în locul dnei Mezei, este o jignire directă a doamnei purtător de cuvânt al Președinției României, Dobrovolschi! 

- D-na Mezei a lăsat să se înțeleagă în Tarom că este pusă direct de Viorica Dăncila și după moțiune de către Orban personal este sprijinită!

- Tot ea a refuzat acordarea banilor piloților pentru sâmbetele, duminicile și sărbătorile legale muncite din greu de ei, dar a plătit suma de 90 mii euro prietenului și vecinului fratelui ei pentru aceste zile! Cât o fi fost comisionul oare?

- Tot ea a refuzat de la instalarea ei în funcție să mărească salariile piloților prin acordarea unor prevederi legale din care sporul de aviație de 20% este doar unul din listă! În schimb, salariile șefilor sunt mai mari ca ale piloților comandanți. 

- Invidia vizibilă și din avion pe realizările piloților care au fost directori generali înainte și modul murdar în care îl tratezi pe pilotul ajuns acum în poziția după care alergi de ani de zile degeaba- spus că este și el mercenar! Arată doar caracterul tău și atât nicidecum altceva. 

- Duduița asta uită că PNL l-a pus pe soțul ei director general adjunct la Tarom pe vremea lui Heinzman? Și l-au dat afară tot ei după 6 luni tot pentru măgării cu familia sau în familie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel