Scandal Victor Ponta-Adrian Sârbu. Alfred Bulai: Sunt sigur că...

Premierul Victor Ponta a susţinut, luni, că omul de afaceri Adrian Sârbu i-a cerut să oprească un control al ANAF la firmele sale. În replică, Adrian Sârbu a spus că Victor Ponta minte. Alfred Bulai a comentat subiectul la Realitatea TV.

VEZI și: Hurezeanu, dezvăluire despre Ponta. "Descoperit într-un concurs la Pro TV"

"Pentru mine nu este un subiect important. Relațiile necuviincioase dintre politică și media sunt "filonul" așa-zisei democrații românești. Să nu uităm că în anii '90, Adrian Sârbu s-a implicat serios în politică. A fost unul dintre oamenii importanți în campania lui Ion Iliescu. Pe vremea aceea, premierii veneau la domnul Adrian Sârbu să îl roage una alta. Acum, cine dintre cei doi spune adevărul... este foarte complicat de zis. Sunt convins că Adrian Sârbu s-a înâlnit de mai multe ori cu Victor Ponta. Nu cred că s-a întâlnit ca să-l întrebe vreo chestie artistică. Pe de altă parte, nu am de unde să știu nici ce i-a spus Victor Ponta", a spus Alfred Bulai la Realitatea TV.

VEZI ȘI: EXCLUSIV DCNEWS. Alessandra Stoicescu, Dana Grecu, Răzvan Dumitrescu și Mihai Gâdea, într-o galerie foto nemaivăzută. Reacția Danei Grecu când a văzut despre ce e vorba

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel