Scandal vaccinuri. Demiteri masive în Ministerul Sănătății și DSP

Mai multe persoane din Ministerul Sănătăţii şi din Direcţiile de Sănătate Publică vor fi demise în urma întâlnirii pe care premierul Mihai Tudose a avut-o miercuri, la Palatul Victoria, cu ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, conform unor surse guvernamentale. 

Conform surselor citate, Bodog i-a prezentat lui Tudose un raport privind situaţia vaccinurilor, pe care îl solicitase şeful Executivului. 

Ca urmare a prezentării acestui raport, ministrul Sănătăţii ar urma să demită mai multe persoane din Ministerul Sănătăţii şi din Direcţiile de Sănătate Publică, au precizat sursele citate. 

De asemenea, decizia prim-ministrului Tudose a fost ca raportul să fie public, urmând ca Ministerul Sănătăţii să îl prezinte în cursul zilei de miercuri, au mai afirmat sursele citate. 

Premierul Tudose a anunţat, miercuri, întrevederea sa cu ministrul Sănătăţii pe tema vaccinurilor. Întrebat dacă este finalizat raportul în privinţa vaccinurilor pe care i l-a solicitat lui Bodog, Tudose a răspuns: M-a sunat că este gata şi mă voi întâlni cu domnia sa când ajung la Guvern. 

Totodată, şeful Executivului a reluat faptul că nu îl va demite pe Bodog. 

Marţi, şeful Guvernului i-a cerut ministrului Bodog ca până cel târziu la şedinţa săptămânală de Guvern să fie gata raportul privind vaccinurile, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel