Scandal uriaș în PSD: 12 membri, EXCLUȘI. Ce au putut să facă

Biroul Permanent Județean Arad a decis excluderea din partid a 12 membri din organizația locală. 

Unul dintre cei excluşi fiind Claudius Mladin, Inspector Şcolar General al judeţului, informează deputatul Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.

"În şedinţa de joi seară a BPJ, am hotărât excluderea a 12 membri importanţi ai PSD Arad. Cel mai 'greu nume' dintre aceştia este Claudius Mladin, şef al învăţământului din judeţ, care, din câte am fost informaţi, ar fi semnat de câtăva vreme adeziunea la PNL. Un alt 'nume greu' care a fost exclus e Flavius Ghender, fost purtător de cuvânt al organizaţiei, care s-a alăturat, la fel ca şi ceilalţi 11, grupului 'Marin Lupaş'. În plus, s-a alăturat grupului 'Marin Lupaş', fost consilier local PSD, care a candidat independent la Primăria Aradului, producând astfel grave prejudicii organizaţiei. Împotriva lui Marin Lupaş nu s-a mai putut lua măsura excluderii, întrucât acesta îşi depusese înainte de alegeri demisia la partid", a declarat presei Dorel Căprar, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, potrivit Agerpres

Potrivit acestuia, Mladin, în calitate de Inspector Şcolar General, ar fi făcut presiuni asupra a două profesoare, cerându-le să nu ajute PSD în campania electorală.

Un deputat PSD, exclus! 

"Totodată, BPJ Arad a solicitat Biroului Permanent Naţional (n. r. - singurul care poate decide acest lucru în cazul parlamentarilor) excluderea deputatului Flavius Măduţa, care s-a alăturat şi el 'grupului Marin Lupaş', contribuind la prejudicierea imaginii partidului în municipiul şi judeţul Arad", a mai spus Dorel Căprar.

Furt din baza de date. Mesaje din PSD contra PSD

El a  adăugat şi că împotriva fostului purtător de cuvânt, Flavius Ghender, PSD Arad a făcut şi o plângere penală, pentru că acesta ar fi folosit informaţii luate din interiorul organizaţiei pe care le-a folosit, ulterior, înaintea zilei alegerilor, pentru a transmite o serie de mesaje.

"Profitând de poziţia pe care a avut-o în organizaţie, acesta a accesat baza de date a PSD Arad, 'furând' de acolo numerele de telefon ale mai multor membri de partid, cărora le-a trimis de pe telefonul personal, în ziua de vineri (n. r. - 3 iunie) mesaje prin care le cerea să nu-i voteze pe PSD-iştii care l-au dat jos pe Victor Ponta. Chiar dacă Ghender este cel care a făcut-o, considerăm că baza de date este proprietatea PSD Arad, iar acesta nu avea dreptul legal de a se folosi de ea", a conchis Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel