Scandal Tudor Chirilă - angajat din primărie. Reacţia companiei municipale de parking

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

Joi dimineaţă, Tudor Chirilă a postat un videoclip pe pagina sa de Facebook în care se vedea cum un angajat al Companiei Municipale de Parking din Bucureşti are un comportament repropabil. Compania a emis, după câteva ore, un punct de vedere oficial cu privire la această problemă. 

"Compania Municipală Parking București S.A. a demarat o anchetă internă pentru a stabili cu exactitate faptele petrecute în parcarea de la Charles de Gaulle. Ancheta a constatat că nu s-a produs niciun incident în sensul celor reclamate de domnul Chirilă. Angajatul societății noastre nu a folosit injurii la adresa vreunei doamne, așa cum i se reproșează în filmare. Pe fondul emoțional al unui deces recent în familie, acesta a reacționat însă nepotrivit la provocarea domnului Chirilă.  Facem mențiunea că nu încurajăm un astfel de comportament în rândul angajaților companiei noastre.

În actualul context, dorim să îi reamintim domnului Tudor Chirilă că, deși el condamnă în termeni foarte duri acest comportament, în data de 27 martie 2019, după cum chiar dânsul a mărturisit, tot în urma unei altercații verbale cu un cetățean, nu s-a putut stăpâni și l-a pălmuit pe bărbatul cu care discuta în contradictoriu", se arată în comunicat. 

Ştirea iniţială 

 

Artistul Tudor Chirilă se arată din nou revoltat pe pagina sa de Facebook. De această dată, Chirilă se ceartă pe stradă cu un angajat al Primăriei Capitalei, angajat care ar fi înjurat o femeie ce se afla cu trotineta pe banda pentru bicicliști. 

Tudor Chirilă a publicat pe Facebook un video în care îi cere explicații angajatului primăriei, alături de următorul text în care îi cere primarului general, Gabriela Firea, să ia măsuri în acest caz.  

”Gabriela Firea, ce aveti de gand cu un astfel de lucrator al Primariei care se adreseaza unei doamne cu trotineta (aflata pe pista de biciclete) cu "du-te-n **** mea de aici"? Cam cat tre sa mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violenta de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e sa ma injuri de taxele pe care le platesc?”, a precizat Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook

În timp ce Tudor Chirilă îi cere explicații angajatului de la serviciul parcări, bărbatul se enervează și începe să îl înjure și pe artist.

Imaginile pot fi vizualizate AICI. 


 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel