Scandal sexual. Marcel Ciolacu, lider PSD, răspuns vehement după amenințările primite

Marcel Ciolacu, președinte al Organizației Județene PSD Buzău, răspunde ameninţărilor, după ce propriul nume a apărut în materialul video care l-ar compromite pe edilul buzoian.

"Am văzut ieri filmulețul care a rulat pe internet. Nu mă pot pronunța asupra veridicității și autenticității filmării, aceasta fiind atribuția instituțiilor abilitate și a specialiștilor în domeniu.
La sfârșitul filmării este menționat și numele meu în ceea ce pare un șantaj, motiv pentru care mă voi adresa instituțiilor abilitate. Cu siguranță am fost menționat tocmai pentru a fi atras în acest scandal, ca președinte al PSD Buzău. Garantez că nu există nici un fel de filmare cu mine!
Dar apariția acestui material într-un an electoral, chiar înainte de campanie, mi se pare un atac mai mult decât josnic, iar cei care au distribuit această filmare vor trebui să răspundă conform legilor în vigoare, cu atât mai mult dacă se va dovedi a fi un fals. În situația în care sunt implicați oameni politici, aceștia nu mai au ce căuta în viața politică, din punctul meu de vedere. Dreptul la viață privată este unul garantat și așa trebuie să rămână!

A trecut vremea campaniilor electorale murdare și mârșave, iar cei care mai adoptă astfel de practici dovedesc că sunt depășiți de vremurile în care trăim.

Fac apel către toți colegii, către tot spectrul politic, să avem dezbateri pe proiecte, constructive. Aceasta este o abordare corectă, pe care o doresc și o merită românii!

Repet, daca cumva se va dovedi implicarea unor colegi din PSD, aceștia vor fi exclusi din partid, indiferent de poziția deținută, conform normelor de etică adoptate anul trecut. În același timp, vom întrerupe orice colaborare politică cu orice aliat al partidului, dacă se atestă faptul că stă la baza transmiterii înregistrării respective", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

[citeste si]

Amintim că marți seară, redacțiile din Buzău au fost asaltate de un filmuleț în care este prezentat primarul Constantin Boșcodeală alături de două tinere, în camera unui hotel din Capitală. Dacă în prima parte Boșcodeală discută cu ce le două tinere, a doua parte a filmului prezintă o partidă de sex Boscodeala filmdintre bărbatul presupus a fi edilul și două femei. Clipul a devenit viral pe Internet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel