Scandal sexual. Ioan Oltean: Pozele cu Crinuța Dumitrean există

Victor Ciutacu, la România TV, l-a întrebat pe Ioan Oltean dacă există fotografii compromițătoare cu Crinuța Dumitrean, imagini despre care s-a tot discutat în ultimele zile.

Deputatul PNL Ioan Oltean şi Crinuţa Dumitrean au fost fotografiaţi în biroul şefei ANRP, în ipostaze indecente. Pozele au fost ataşate la dosarul trimis de procurori la Parlament, odată cu cererea de avizare a reţinerii şi arestării preventive a lui Ioan Oltean, dar şi judecătorilor care au decis arestarea preventivă a Crinuţei Dumitrean, potrivit România TV. Ioan Oltean a mărturisit, marţi seară, la România TV, că "poze există, dar nu sunt defăimătoare".

"În dosarul care a fost pus la dispoziția Comisiei Juridice nu există aceste fotografii despre care se face vorbire. Pozele există, dar nu sunt poze care să fie defăimătoare. Nu sunt fotografii care să fie folosite în a se dovedi existența unor fapte de corupție", a spus Ioan Oltean la România TV.

Camera Deputaţilor se reuneşte miercuri pentru a vota, în plen, solicitările DNA de arestare preventivă a deputaţilor Ioan Oltean şi Cătălin Teodorescu, după ce Comisia juridica a acordat raport favorabil cererilor procurorilor. Ioan Oltean a spus, marţi seară, la România TV, că, miercuri, colegii săi deputaţi vor vota pentru arestarea sa.

VEZI ȘI: Scandal sexual care demască manevre mafiote. Crinuța Dumitrean, vizată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel