Scandal sexual în PSD. Concluzia lui Cătălin Predoiu-VIDEO

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, invitat la DC News Live, a fost întrebat cum comentează scandalul sexual în care se pare că este implicat primarul Buzăului, Constantin Boșcodeală.

Liberalul a spus că viața privată nu ar trebui să fie un subiect de discuție în lupta politică pentru putere.

"Nu cunosc subiectul mai în amănunt ca dumneavoastră. Am luat la cunoștință de celebrele filmări din mass-media. Nu comentez veridicitatea lor, dar știu că primarul Constantin Boșcodeală le contestă. Până se va clarifica acest lucru, orice comentariu este de prisos. În orice caz este regretabil că lupta politică a ajuns până în aceste zone în care nu are nimeni a se amesteca. Nu te poți referi la viața personală a omului. Viața privată a cetățeanului este un drept fundamental, garantat de toate reglementările, de orice Constituție. Spre exemplu, în SUA, este un subiect tabu", a spus Cătălin Predoiu la DC News Live.

Amintim că în urmă cu două săptămâni, redacțiile au fost asaltate de un video în care este prezentat primarul Constantin Boșcodeală alături de două tinere, la un hotel din București. Dacă în prima parte social-democratul stă de vorbă cu fetele, a doua parte prezintă o partidă de sex în care pare a fi edilul și două femei.

După publicarea imaginilor, Constantin Boșcodală nu a făcut prea multe declarații. A spus doar atât: "Filmul este o făcătură. M-am consultat cu avocatul și o să depun o plângere la Parchet. După părerea mea, filmul este un șantaj. Nu pot să-mi dau seama".

Răspunsul integral al lui Cătălin Predoiu poate fi urmărit începând cu minutul 13: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel