Scandal PSD. Grindeanu, IRONII către Firea

Premierul Sorin Grindeanu, deși a încercat să se abțină să-i dea replica Gabrielei Firea, nu a ratat să alanseze câteva ironii la adresa Primarului Capitalei.

Făcând referire la faptul că Sorin Grindeanu este membru vechi în PSD, Firea a declarat că: ”eu nu cred că trebuie să ne batem în carnete de partid”. Prezent în studio la România TV, Sorin Grindeanu a remarcat după ascultarea declarației: ”ar fi și greu să facem lucrul acesta.” 

”Vorbesc zilnic cu mulți primari, președinți de Consilii Europene, parlamentari. Nu intru pe un rol de a-i da replica domanei Firea, nu asta vreau.

Ceea ce vreau sa spun e că am acest contact zilnic cu mulți aleși locali din țara noastră. Provin din administrația locală și cunosc problemele. Discut cu primari și președinți de Consiliu Județean care nu sunt nepărat membri de partid.

Sigur că am o deschidere mult mai mare de dialog cu colegii mei de partid, dar să știți că nimeni nu a decis să îmi transimită problema prin intermediul televizorului.

Au înțeles că ușa mea e deschisă pt toata lumea, inclusiv pentru doamna Firea. Bucureștiul e foarte important pentru România. Nu e constuctiv să discutăm la televizor”, a declarat Sorin Grindeanu la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel