Scandal PREMIER. Chirieac: Așa se incheie o criză politică cumplită

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit la România TV despre scandalul care s-a creat în urma câștigării alegerilor parlamentare de PSD și nominalizării candidatului pentru funcția de prim-ministru al României.

Eu aș merge către normalitate. Aș cere PSD-ului să nominalizeze o personalitate pentru funcția de prim-ministru. Dacă acea persoană este Liviu Dragnea, Președintele partidului, eu l-aș propune, de fapt Curtea Constituțională, dacă pot să fac acest lucru. Curtea Constituțională, fiindcă vorbim despre normalitate, ar trebui să constate dacă prevederea legală este constituțională sau nu.

În felul acesta se încheie o criză politică cumplită, care nu a început pe 11 decembrie, ci odată cu instalarea Guvernului Cioloș. Anormalitatea a fost Guvernul de tehnocrați, cel mai defectuos din istoria postdecembristă a  României. E cazul să îi punem capăt acestei monstruozități. Văzând sondajul DCNews, văzând rezultatul alegerilor, du-te la PSD și spune-i: Pune-ți un prim-ministru. Cine? Dragnea. Onorabilă Curte Constituțională, poate să fie? Poate. Lăsați-l pe Dragnea. Nu poate să fie? Pune-ți pe altcineva.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel