Scandal politic cu Jeremy Clarkson (Top Gear) în Argentina: a intrat pe furiș în țară

Foto: The Mirror
Foto: The Mirror

Controversatul prezentator al emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson, s-a întors discret în Marea Britanie de frica protestelor stârnite de ceea ce argentinienii au considerat o provocare referitoare la războiul din insulele Falkland.

Tabloidul Mirror a publicat fotografii cu Clarkson întorcându-se în Marea Britanie printr-o intrare VIP a unui aeroport londonez. Jurnaliștii britanici spun că prezentatorul a pătruns prin Windor Suite, intrare care costă aproximativ 1.800 de lire sterline, pentru a evita astfel să întâlnească protestatari nervoși precum cei din Argentina, care au aruncat cu pietre în el.

Clarkson a stârnit furie în Argentina după ce a condus un Porche cu plăcuța de înmatrivulare H982 FKL. El a insistat că numărul nu are nicio legătură cu războiul din insulele Falkland (1982) între Marea Britanie și Argentina.

O sursă a declarat că "serviciile de securitate nu și-au asumat niciun risc, date fiind scenele urâte din America de Sud. A existat o frică sinceră că ar putea fi confruntat de protestatari nervoși pe aeroport".

Clarkson, May și Hammond au scurtat vizita din Argentina cu 24 de ore. O escortă a Poliției i-a ajutat să ajungă în Chile, după ce argentinienii i-au amenințat cu violențe.

Ce salariu are Jeremy Clarkson, omul din spatele "Top Gear"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel