EXCLUSIV  Petrache-Blaga, scandal. Orban: Cum să vorbească în numele partidului?

Vlad Manolache / 23 iul 2018 / 15:21 Salveaza PDF Comentarii

Ludovic Orban a făcut primele declarații după ce vicepreședintele PNL Marian Petrache l-a atacat dur pe Vasile Blaga.

Liberalul Marian Petrache a declarat, după ce a ieșit de la ultima ședință a Biroului Executiv al PNL, că Vasile Blaga a făcut o gafă. "Da, (Vasile Blaga - n.r.) a făcut o gafă, aceea a fost o gafă. (...) Am spus în interiorul partidului ce am avut de spus am spus acolo. Nu cred că pot să dezbat problemele interne ale partidului afară. Nu e corect. (A făcut o gafă - n.r.) pentru că nu mai există fostul PDL şi fostul PNL. Există PNL", a explicat liderul liberal.

"E opinia sa personală"

Referitor la ieșirea vicepreședintelui PNL, șeful partidului, Ludovic Orban, a declarat pentru DCNews că Marian Petrache nu a vorbit în numele partidului. "E opinia sa personală. Nu comentez. Nu comentez declarații ale unor colegi, care sunt păreri personale.(...) Cum să vorbească în numele partidului? Poziția oficială a partidului este prezentată de președintele partidului, este prezentată în baza deciziilor statutare și în baza mandatului de președinte. În rest sunt opinii personale", a declarat Ludovic Orban.

 Președintele PNL neagă în continuare existența unei tabere a foștilor pedeliști în PNL."Sunt povești. Sunt informații pe surse fără nici un fundament. Nu are nicio legătură"ma declarat Orban.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23