EXCLUSIV  Petrache-Blaga, scandal. Orban: Cum să vorbească în numele partidului?

Ludovic Orban a făcut primele declarații după ce vicepreședintele PNL Marian Petrache l-a atacat dur pe Vasile Blaga.

Liberalul Marian Petrache a declarat, după ce a ieșit de la ultima ședință a Biroului Executiv al PNL, că Vasile Blaga a făcut o gafă. "Da, (Vasile Blaga - n.r.) a făcut o gafă, aceea a fost o gafă. (...) Am spus în interiorul partidului ce am avut de spus am spus acolo. Nu cred că pot să dezbat problemele interne ale partidului afară. Nu e corect. (A făcut o gafă - n.r.) pentru că nu mai există fostul PDL şi fostul PNL. Există PNL", a explicat liderul liberal.

"E opinia sa personală"

Referitor la ieșirea vicepreședintelui PNL, șeful partidului, Ludovic Orban, a declarat pentru DCNews că Marian Petrache nu a vorbit în numele partidului. "E opinia sa personală. Nu comentez. Nu comentez declarații ale unor colegi, care sunt păreri personale.(...) Cum să vorbească în numele partidului? Poziția oficială a partidului este prezentată de președintele partidului, este prezentată în baza deciziilor statutare și în baza mandatului de președinte. În rest sunt opinii personale", a declarat Ludovic Orban.

 Președintele PNL neagă în continuare existența unei tabere a foștilor pedeliști în PNL."Sunt povești. Sunt informații pe surse fără nici un fundament. Nu are nicio legătură"ma declarat Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel