Scandal pe BUGET în București. Pîslaru despre Nicușor Dan: ”El e Ion, Ion nu are mulți bani...”. Reacții geniale: Maria l-a înșelat pe Ion!/ Maria s-a trezit vorbind în PLUS!

Dragoș Pîslaru, europarlamentar USR PLUS, susține că cearta generată pe votul pentru bugetul Capitalei vine din cauza lui Nicușor Dan, pe care-o compară cu Ion, îi pune chiar și o poză cu Ion cu părul creț. 

Iată cum susține Dragoș Pîslaru că au avut loc discuțiile pe bugetul Capitalei: 

1. -imagine fara descriere- (dragos-pislaru-maria-ion-nicusor-dan-usr-plus-buget_15911000.jpg)

Dincolo de modul în care-și argumentează USR PLUS Opoziția, comentariile celor care nu-i cred sunt de-a dreptul geniale! 

Comentarii savuroase

Însă, reacțiile nu sunt tocmai cele așteptate de USR PLUS:

”Dar ce mod inedit de infantilizare a electoratului ai găsit, Dragoș. Noroc că electoratul este mai inteligent decât ați fi crezut voi. Comentariile sunt delicioase”

”Dragoș Pîslaru nu ai spus nimic despre trecutul zbuciumat al familiei, despre cum Maria l-a înșelat pe Ion, l-a dat afară din casă și a făcut copiii cu vecinul. După care, văzând că vecinul e totuși foarte prost văzut în sat, s-a întors la Ion, de la care așteaptă să-i hrănească acum și rudele mai sărace.”

”Asta e viața, așa a vrut DUMNIEZĂU! Ion și Maria au o problemă în a-și asuma consecințele deciziilor”

”Mario... fă ca Ion”

Maria nu a propus nimic și nici nu știu dacă s-a dus la dezbateri, poate nu s-o fi dus Ion să o ia de acasă, e drept, ar fi putut să o facă, dacă tot a luat mașina. Dacă mașina aia nouă pune pâinea pe masă, Maria ar putea să fie rezonabilă. Dar Maria l-a luat pe Nu în brațe și nici nu mai contează cu ce propuneri vine Ion sau ce planuri are cu mașina, ea vrea doar să iasă din poveste cu imaginea de părinte bun, nefăcând nimic. Ba nu, de fapt, tot ce vrea e să iasă Ion un părinte iresponsabil. Ăsta e planul de buget al Mariei. În 2024, Maria nu va mai juca în poveste, pentru că publicul a crescut și nu mai gustă povești de grădiniță. Poate reușește să îl scoată și pe Ion, aceasta ar fi, de altfel, cea mai mare realizare a ei. De fapt, cred că nici nu trebuie să așteptați până în 2024.”

”Eroare, Ion este tatăl Mariei și a procedat la discuții! Maria vrea să conducă familia în probleme de sănătate și nu-i destul de matură, mai ales că se bazează pe fratele Vlăduț care tocmai a rămas corigent la anatomie.

Se pare că Maria e cam nechibzuită și prea emoțională. Are momentan un cui pe Ion că l-a pedepsit pe copilul Vlăduț că nu și-a făcut temele și se plânge pe la toate prietenele și neamurile, lucruri care nu-i place lui Ion, căci rufele murdare se spală în familie.

Ion a discutat cu Maria, dar Maria s-a trezit vorbind în PLUS. 

De ce Ion are parul creț?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel