Scandal pe banii publici în Senat. "Are oglinda aburită de la SPA"

Senatorul PSD Daniel Savu îi recomandă fostului secretar al Senatului, liberalul Dan Mihalache, mai multă decență în ieșirile publice. 

Savu i-a răspuns lui Mihalache printr-un comunicat de presă remis DC News în care a precizat că "Domnul Dan Mihalache în mod cert nu se uită în oglindă atunci când îşi repetă declaraţiile recente din spaţiul public referitoare la ipocrizie şi populism".

Senatorul PSD a adăugat: "Nu-mi explic cum domnul Mihalache mai poate să vorbească pe subiectul cheltuielilor pentru marcarea a 150 de ani de la înfiinţarea Senatului. Cel mai probabil, oglinda domnului Mihalache este aburită de la alt proiect personal care a implicat bani publici. Îi reamintesc lui Dan Mihalache că nu mai târziu de luna octombrie 2013 avea planuri pentru amenajarea unui centru SPA în Palatul Parlamentului. Atunci, domnul Mihalache vorbea despre „minima" investiţie de 200.000 de euro pe care ar fi implicat-o un centru SPA, cu saună şi piscină, la Senat. Eu îi recomand fostului secretar general al Senatului mai multă decenţă în ieşirile publice". 

Liberalul Dan Mihalache a spus, marți, că regretă că aniversarea a 150 de ani de la înființarea Senatului este transformată într-o temă de atac și propagandă politică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel