Scandal șocant în direct. Falcă, acuzații uluitoare. Fifor: Nu este în toate facultățile mintale

Gheorghe Falcă, primarul Aradului, s-a certat în direct, la Antena 3, în emisiunea "Subiectiv", cu senatorul PSD Mihai Fifor. Motivul: un spital nou, modern din Arad a fost inundat la primul potop. 

Primarul Aradului susține că Mihai Fifor a comandat să nu intervină în oraș, la inundații, o pompă de 8.000 de litri, până când nu a sunat el la Guvern, la București. 

Iată cum a continuat schimbul de replici: 

Gheorghe Falcă: O să cer mâine, la întâlnirea cu premierul României, o anchetă a intervenției acestui domn Fifor de Dolj la Arad și cine a executat ordinele ca pompele de 8.000 de litri și a doua de 2.000 de litri să nu fie în acțiune la Arad. 

Răzvan Dumitrescu: Cum un senator dintr-un partid care nu are membri în Guvern poate decide dacă vine sau nu vine o pompă la Arad?

Gheorghe Falcă: Dl Fifor coordonează instituții ale statului român în Arad, același lucru s-a întâmplat și în 2014. 

Răzvan Dumitrescu: Este șef de instituție dl Fifor? 

Gheorghe Falcă: Da, la instituția care de ieri până astăzi nu a pus la dispoziția cetățenilor o pompă de 8.000 de litri, ISU. Aceste două pompe au fost oprit de Fifor și până nu am sunat la București ca pompele să intervină. 

Răzvan Dumitrescu: A fost numit Fifor la ISU? 

Gheorghe Falcă: Cred că înțelegi ce spun, nu trebuie să fie numit Fifor la ISU. 

Răzvan Dumitrescu: Dl Fifor are drept la replică. 

Mihai Fifor: Categoric că am drept la replică, eu cred că singurul drept la replică, cel puțin în momentul în momentul în care dialoghez cu un om, care, cel puțin în opinia mea, iertați-mă, nu mai este în toate facultățile mintale... 

Oana Zamfir: Dl Fifor, stați puțin, că sunteți în fața a milioane de oameni care vă ascultă în momentul acesta, cred că jignirile, și de o parte și de alta... 

Mihai Fifor: Numai puțin. Nu este firesc ca cineva să lanseze astfel de acuzații hilare și de o gravitate extraordinară. Nu cred eu că un senator poate dispune dacă se pune sau nu în mișcare o pompă. Sunt lucruri extrem de grave pentru care dl Falcă trebuie să răspundă, pentru că lucrurile nu vor rămâne așa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel