Urmărește emisiunea live


Scandal monstru Udrea - Schnecker: "Mă simt ca un tâmpit" vs "Vă simțiți probabil cum sunteți"

Elena Udrea și Niels Schnecker au fost, miercuri seară, protagoniștii unui scandal monstru, în care a fost implicat și senatorul PSD, Liviu Pop.

Într-o emisiune la România Tv, fostul director de campanie al lui Crin Antonescu a amintit printre proiectele ministrului Dezvoltării, Elena Udrea, construirea unui teren de fotbal în pantă.

"Mințiți de trei ani de zile! Terenul în pantă nu l-am făcut eu, l-a făcut un primar din Timiș", a reacționat liderul PMP.

La scurt timp, a intervenit și Liviu Pop: "Eu vă întreb față de capacele de wc pe care le-ați achiziționat cu 15.000 de euro la Ministerul Dezvoltării". 

"Domnul Pop, vedeți cum mințiți? Capacele au fost luate la sfârșitul lunii februarie, când eu nu mai eram ministru. Eu nu mai sunt ministru din 7 februarie. Capacele au fost achiziționate în 28. Vedeți cum mințiți? Nu mai mințiți!", a replicat deputatul de Roman.

Citește și: Contre între Pocora și Birchall: "Dacă sunteți ridicolă ..."

După câteva minute, Niels Schnecker și Elena Udrea au avut un dialog extrem de aprins:

Niels Schnecker: Este incredibil, doamna Udrea, cum încă și astăzi sunteți convinsă că poporul român este idiot. Este incredibil cum încă mai reușiți să încercați să vindeți niște lucruri care sunt aberante. (...) Dacă pe 7 februarie, cum spuneți dumneavoastră, s-a terminat mandatul și pe 28 februarie s-au cumpărat capacele, contractul trebuia să fie semnat cel puțin cu 30 de zile înainte. 

Elena Udrea: Nu, atunci s-a semnat contractul și era cu achiziție directă. 

Niels Schnecker: Contractul conține prețul, ca să știe tot românul. Prețul nu este stabilit la cumpărare. Prețul este stabilit în momentul în care se semnează contractul.

Elena Udrea: Haide, domne, încetați! Este o achiziție făcută cu o firmă care folosea persoane cu handicap și care era obligatorie. 

Niels Schnecker: Nu, nu încetez, pentru că modul în care dumneavoastră încercați să învârtiți activitățile astea mă fac pe mine să mă simt ca un tâmpit. 

Elena Udrea: Păi vă simțiți probabil cum sunteți!

Niels Schnecker: Mă fac să mă simt de parcă cineva încearcă să mă prostească în față. Or, ideea de a fi prostit în față nu este ceva ceea ce place românului. 

Vezi și: Schnecker: De Ce nu putem spune că Antonescu este "băsist"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel