Scandal MONSTRU între Șoșoacă și Ödön! Replici DURE la televizor

Captura Antena 3
Captura Antena 3

Diana Șoșoacă (AUR) și Szabó Ödön (UDMR) s-au certat pe diverse teme, în direct, la o televiziune română.

„Domnia sa a ajuns într-un ziar central alături de un infractor condamnat din AUR”, a susținut Ödön, la Antena 3. „Este vorba despre Mihai Lasca, parlamentar AUR de Bihor, și erați împreună în gară, la Oradea”.

Iritată de subiect, Șoșoacă, care se afla în platou și se auzea mult mai bine decât Ödön, care era în legătură video, a contraatacat afirmațiile UDMR-istului. „Dumneavoastră unde erați de ziua de 1 Decembrie, de ce nu sărbătoriți Ziua națională a României de 1 Decembrie?”, a răspuns ea. „Nu vă permit să vorbiți în condițiile în care dumneavoastră distrugeți Ziua națională a României”.

Dispută încinsă între cei doi politicieni

„Fiți calmă, fiți calmă”, s-a putut auzi pe fundal din partea lui Ödön când Diana Șoșoacă a început să ridice tonul. „Unde erați de 1 Decembrie, eu eram în horă. De ce nu ați fost cu noi în horă, de 1 Decembrie, nu sărbătoriți Ziua națională a României?”, a continuat Șoșoacă, fără a-l lăsa pe Ödön să vorbească. „Susțineți un infractor!”, se mai auzea din legătura video cu deputatul. Șoșoacă a susținut că Lasca nu este condamnat definitiv.

Șoșoacă, făcută „țață” de Ödön

Doamna avocat, nu fiți o țață la televizor! Nu fiți o țață!”, a început Ödön după o scurtă discuție dintre Șoșoacă și ceilalți invitați din platou. „Măsurați-vă cuvintele pentru că nu ați demonstrat că sunteți în statul paralel statului român. Sunteți într-un stat paralel”, a răspuns senatorul AUR, vorbind din nou peste Ödön.

Aveți puțin bun simț. Așa vorbiți și acasă cu soțul?!”, a mai spus parlamentarul UDMR, în scurtele clipe de liniște din platou. „Chiar nu vă puteți potoli? Deschideți puțin ochii, ieșiți din film. Nu mă jigniți!”, a continuat Ödön.

Momentul care i-a făcut pe toți să râdă

„Dumneavoastră ați jignit un om care nu este condamnat penal. Vorbim amândoi unul peste altul două ore, să știți!”, a adăugat Șoșoacă spre amuzamentul colegilor din platou. În acest punct, moderatorul Mihai Gâdea a intervenit în ceartă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel