Scandal monstru și acuzații grave în politică: ”Șobolan de canal”

Liderul PMP Radu Cristescu provoacă un scandal monstru pe scena politică din România.

Într-un mesaj publicat vineri pe pagina sa de Facebook, Radu Cristescu lansează acuzații grave și vorbește în termeni duri la adresa mai multor politicieni cunoscuți din ALDE.

Iată postarea integrală a lui Radu Cristescu:

”De la guzganul rozaliu la șobolanul de canal

Numai întâmplarea și avarismul au făcut ca Viorel Hrebenciuc să fie prins, arestat și probabil condamnat; asta în condițiile în care 20 de ani a furat de-a rupt.

Dar ceea ce se întâmplă acum, ne arată că unii oameni politici nu au învățat nimic din campania anticorupție a DNA-ului și au folosit Parlamentul pentru viitoarele tunuri.

Este cazul acestui personaj scabros, acest șobolan de canal, un prădător pur sânge, pe numele lui Daniiel Chițoiu. 

După ce a fost scăpat de Parlament din colții DNA-ului, acest prădător revine; de data asta sub pulpana ALDE.

Vezi și: Radu Cristescu: Klaus Iohannis este la Miami

ALDE este cel mai bun exemplu de palton de firmă pentru corupți. Ovidiu Silaghi, Gerea, secretarul de stat Bogdan Badea – coordonați de finul Chițoiu al nașului Rușanu, ca de altfel întregul ALDE sub privirea înțelegătoare, de corupt cu state vechi, a lui Tăriceanu și sub privirea infantilă a celuilalt copreședinte Daniel Constantin.

Chițoiu și-a plantat oamenii de încredere în cele mai importante consilii de administrație, la cele mai profitabile companii de stat că deh... vin alegerile și au nevoie de bani pentru a-și cumpăra altă imunitate.

Reamintesc doar: ASF, Fondul de garantare a asiguraților, Nuclearelectrica S.A., ROMATSA (unde e haos), Transelectrica, Hidroelectrica, compania Aeroportul București, Tarom S.A. și mai nou RADET-ul – care, din pricina datoriitor cauzate de furăciuni, va face implozie, iar bucureștenii vor rămâne fără apă caldă în prag de iarnă.

Aș vrea să supun atenției publice și faptul că Ministerul Energiei condus de Gerea și Bogdan Badea a plătit pe OMV Petrom cu 80 de milioane de euro acum două luni, în condițiile în care această sumă trebuia împărțită mai multor companii.

Oare trebuie să reamintesc că acest Bogdan Badea este membru în consiliului de supraveghere OMV Petrom și încasează 20000 de euro pe an și 4000 de euro pe fiecare ședință?!

Cum se numește asta în afară de jigodism? Cred că și incompatibilitate!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel