Scandal monstru! Ganea neagă că a agresat-o verbal pe Alina Iosub. Jurnalista: Nu scapi viu!

Ionel Ganea și Alina Iosub, jurnalistă Look TV, se află în centrul unui scandal monstru care a pornit vineri seară.

Scandalul a pornit după ce Ionel Ganea, antrenor al FC Voluntari, a agresat-o verbal pe Alina Iosub, la finalul meciului cu CSMS Iași.

Iată ce spune jurnalista:

"Eu intrasem în direct cu Andrei Cristea şi aşteptam următorul invitat. Ganea, nervos, mi-a spus să-l bag în direct. Eu l-am rugat să fie civilizat, dar el m-a făcut ţărancă, ochelaristă... Nici nu pot să relatez tot, e sub orice critică ce mi-a zis. M-a ameninţat că mă dă cu capul de panourile de la flash-interviuri. Apoi a vrut să mă pupe, dar eu nu mă pup cu oricine. Acum îmi dă telefoane să-şi ceară scuze, dar e tardiv", a povestit Alina Iosub la Look TV.

Potrivit postului de televiziune Ionel Ganea ar fi amenințat-o cu bătaia pe jurnalistă.

"Ţărancă proastă! Ochelaristo, dacă-ţi trag una te lipesc de perete, hai mai repede, că mă grăbesc", ar fi spus Ganezul.

Ionel Ganea neagă că acuzațiile

Antrenorul echipei FC Voluntari, Ionel Ganea, care a agresat verbal o jurnalistă la finalul meciului cu CSMS Iaşi, a declarat, sâmbătă, agenţiei News.ro, că nu regretă nimic, deoarece ziarista l-a ameninţat că nu mai scapă viu dacă vine la Botoşani.

"Eu nu am avut niciun incident, eu doar am cerut să ne ia şi pe noi mai repede la interviuri deoarece ne grăbeam să prindem avionul. Şi ea mi-a răspuns obraznic. Eu i-am spus să aibă grijă cum vorbeşte, pentru că nu ne tragem de şireturi, nu suntem de aceeaşi vârstă. Apoi ea a continuat şi mi-a spus să vorbesc frumos, că să nu vorbesc aşa. Dar nu îi spusesem nimic urât. I-am zis că nu am cum să vorbesc frumos, pentru că eu sunt de la ţară. Dar în niciun caz nu i-am spus că o să o dau cu capul de pereţi şi tot ce a mai apărut. Apoi nu am mai înţeles ce mi-a spus ea, dar m-a sunat nevastă-mea şi mi-a zis ce a apărut la un post de televiziune. Că m-a ameninţat că dacă mă duc la Botoşani (n.r. - FC Voluntari joacă la Botoşani în etapa a IX-a, la finalul lunii aprilie) nu mai scap viu de acolo. Dar ce e cu fata asta, băi, fraţilor? Face parte dintr-un clan de interlopi, ceva? Cum să zică aşa ceva o puştoaică. Eu cred că nu e normal ca o astfel de mahalagioaică să facă parte din tagma ziariştilor", a spus Ganea, pentru News.ro.

Întrebat dacă regretă incidentul, tehnicianul formaţiei FC Voluntari a răspuns: "Eu nu am ce să regret, pentru că nu cred că am greşit. Din păcate vorbim despre alte lucruri decât despre fotbal. Eu nu am întâlnit de când sunt în fotbal aşa ceva şi mi se pare foarte deplasat".

Alina Iosub: Nu scapi viu!

Potrivit unor imagini publicate de Digi Sport, Ionel Ganea a vrut să o pupe pe jurnalistă, la sfârșitul declarațiilor, dar aceasta l-a respins.

VEZI IMAGINILE SURPRINSE DE DIGI SPORT

"Nu mă pupi tu pe mine! Asta e a doua oară când mi-o faci. A treia oară, la Botoșani, s-ar putea să nu te întorci viu la București. Îți promit asta! Te pup, Ionel. Ai grijă la Botoșani, să nu pleci rupt!", i-a spus Alina Iosub fostului jucător al naționalei.

LPF sesizează comisia de disciplină

"Ceea ce s-a întâmplat la Iași duce seara într-o zonă urâtă. Ca oficial e important ce s-a scris în raport, ce martori au fost la eveniment! Dincolo de regretul că în 2016 apar astfel de situații e de subliniat ca să putem schimba fotbalul. Nu trebuie să uităm de cei 7 ani de acasă! Vom sesiza Comisia de Displină după primirea raportului la sediul Ligii", a spus oficialul LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel