SCANDAL MIRCEA BĂSESCU. Ciutacu: E aproape IMPOSIBIL așa ceva

Victor Ciutacu, jurnalistul România TV, a comentat, pe blog, în legătură cu scandalul în care este implicat Mircrea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu.

VEZI ȘI: Ce s-a întâmplat după ce Gâdea a anunțat că va difuza ÎNREGISTRĂRILE cu Mircea Băsescu

Victor Ciutacu este de părere că Traian Băsescu nu avea cum să nu știe, fiind informat de SRI, de scandalul în care este implicat Mircea Băsescu.

VEZI ȘI: Adriana Săftoiu: Traian Băsescu ȘTIA foarte bine


"SRI monitorizează la sânge, împreună cu BCCO și DIICOT, grupările de crimă organizată care pot afecta siguranța națională. Clanul Bercea (cămătărie, șantaj, evaziune etc.) e doar una dintre multele. Mai mult, odată intrați în anturajul de familie al lui Băsescu, Mondialii au devenit oficial, dacă nu erau dinainte (ceea ce mă îndoiesc), ținte. Este, practic, imposibil ca președintele în exercițiu al României să nu fi primit rapoarte (și nu doar de la SRI) privind preocupările fratelui său, intersecția cu grupările mafiote, banii primiți și sentințele judecătorești negociate", a scris Victor Ciutacu pe blogul personal.

"Cine i-a pus-o președintelui Băsescu pe final de mandat – și nu mă aburiți cu setea de dreptate a lui Abraham sau cu revolta țigănească generată de țeapă – a făcut-o ca la carte. A lovit exact unde trebuie, fix pe zona care l-a ținut președinte după un referendum în care a fost demis: justiţie independentă, anticorupţie, stat de drept", mai susține jurnalistul România TV.

Sfârșitul carierei de vârf, la fel ca mandatele lui Traian Băsescu

Victor Ciutacu mai spune că ultimele luni ale lui Traian Băsescu, în funcția de președinte, sunt la fel ca mandatele sale. "Sfârșitul carierei publice la vârf a lui Băsescu, om politic care e declamat continuu necesitatea reformării instituțiilor statului, e în același ton cu ascensiunea lui și mandatele sale: urât, sulfuros, lipsit de limite. Degeaba pișă ochii cu steagurile-n spate, degeaba pune mascații pe frate-său, degeaba încearcă să se derobeze. Nici propaganda nu-i mai funcționează. Din mocirlă s-a ridicat, în mocirlă se întoarce", a conchis Victor Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel