Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Scandal Mexic. Pîrjol, reacție uluitoare după ce Popescu a spus că SE ȘTIA

Răzvan Pîrjol, secretar de stat în Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri – Direcţia Generală Turism, spune că nu știe nimic referitor la declarația lui Virgil Popescu.

"Eu sunt în ultima mea zi de mandat, nu mai sunt abilitat să vorbesc despre turism. Trebuie să îl întrebaţi pe domnul Năsui, ministrul Economiei. Nu știu ce să vă spun", a spus Răvzan Pîrjol, întrebat de DCNews dacă are informații despre scandalul românilor blocați în Mexic, după ce fostul ministru al Economiei, Virgil Popescu, a spus că, la nivel de turism, se ştia despre ce se întâmplă acolo.

Răspunsul ridică, însă, semne de întrebare și arată implicarea, la nivel de Executiv, cu privire la români, care s-au aflat într-o situație fără precedent, într-un stat străin, în baza unor contracte încheiate cu agenții de turism din România. Pe de o parte, situația nu este una viitoare, pentru a vorbi cu viitorul secretar de stat. Pe de altă parte, și ultimele 10 minute ocupate într-o funcție sunt plătite. Prin urmare, un răspuns de la nivel guvernamental e necesar, cu atât mai mult cu cât dl. Pîrjol nu a venit ieri și pleacă astăzi, ci se află în funcție din Guvernul Orban. Unde mai punem că fostul ministru al Economiei, cel care i-a fost superior direct, spune că se știa despre situație. 

Răzvan Pîrjol ne-a mai spus că se interesează și va reveni cu informații, însă este un subiect despre care ar fi trebuit să se intereseze de o săptămână, ultima săptămână de mandat. 

*Articolul prezintă și o opinie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel