Scandal la Primăria Capitalei. Unul dintre cetățeni, REACȚIE: Nu exista nicio listă

Unul dintre cetăţenii care au intrat în sala de şedinţe le-a explicat jurnaliştilor că a respectat legea formulând o cerere pentru a participa la şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

În opinia sa, accesul la şedinţă trebuia să-i fie permis. 

Aproximativ 20 de cetăţeni şi reprezentanţi ai unor asociaţii au intrat, joi, la şedinţa de Consiliu General, creând o busculadă, după ce au aşteptat aproximativ o oră la intrarea în Primăria Capitalei, pentru a li se permite accesul. 

"Imediat după ce ordinea de zi a fost făcută publică, am depus o cerere pentru a participa la această şedinţă, ca orice cetăţean. În urmă cu două zile am mai depus o cerere, după ce am verificat în amănunt ce conţinea ordinea de zi, solicitând să iau cuvântul pentru a aduce nişte amendamente la proiectul privind rastelele pentru biciclete. Am venit aici, la ora 11,45, erau deja aproximativ patru persoane cărora li s-a spus că nu li se permite accesul în sală. Nu s-a justificat în vreun fel. Am întrebat dacă pot să intru şi mi s-a spus că nu există nicio listă, dar că locurile sunt ocupate", a declarat reprezentantul Asociaţiei OPTAR, Marian Ivan. 

El a adăugat că reprezentanţii Poliţiei Locale de la intrarea în Primărie nu aveau nicio listă de acces. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel