Scandal la Primăria Capitalei. Şedinţa de Consiliu General, SUSPENDATĂ

Şedinţa de Consiliu General a fost suspendată. Primarul Nicuşor Dan acuză că nu s-a respectat condiţia de desfăşurare a şedinţei, conform convocării. 

Consilierii generali ai Capitalei se ceartă, iar şedinţa a fost suspendată. Asta pentru că primarul Nicuşor Dan a cerut ca fiecare grup politic să fie aşezat într-o cameră separată, lucru care nu s-ar fi întâmplat. 

"Eu cred că trebuie să depăşim acest moment, să vă liniştiţi, să trecem la validarea consilierilor generali care trebuie să depună jurământul şi apoi să trecem la ordinea de zi. Nu aveţi motiv să consideraţi că astăzi, prezenţa noastră aici este una în afara legii. Am rugămintea să porniţi şedinţa", a spus Aurelian Bădulescu, liderul de grup al social-democraţilor. 

"Domnule lider de grup, stimaţi consilieri. Haideţi să ne purtăm responsabil. Haideţi să începem mandatul responsabil şi colegial. Am făcut, în temeiul Codului Administrativ o convocare pentru această şedinţă. În convocare am prevăzut că fiecare dintre grupurile politice va participa în sala care este rezervată fiecărui grup. Aceasta este convocarea pe care trebuie să o respectaţi. În temeiul codului administrativ, convocarea o face primarul general. Asta este modalitatea de şedinţă pe care am convocat-o şi pe care vă rog să o respectaţi", a replicat Nicuşor Dan. 

Şedinţa a fost suspendată o oră. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel