SCANDAL la lotul masculin de gimnastică. Urzică, lăsat acasă

urzica
urzica

Unul din antrenorii lotului masculin de gimnastică, campionul Marius Urzică, nu va face deplasarea cu echipa la Jocurile Olimpice de la Londra. Urzică susține că nu a primit niciun motiv pentru care este lăsat acasă.

"Am rămas fără cuvinte când Ioan Suciu mi-a comunicat că nu voi merge alături de băieţi la Londra. Unul dintre cei doi antrenori de la lot a dorit să îmi cedeze locul său pentru Olimpiadă, dar Suciu a fost ferm şi a spus că nici nu se discută, că eu nu fac parte din delegaţie. La noi nu se discută, se execută, din câte se pare... Nu ştiu de unde vine această răutate. Poate deranjează pe cineva că Marius Urzică este antrenor la lot, poate unii vor să plec, însă eu nu o să cedez. Mă întreb: oare Marius Urzică chiar nu a făcut nimic pentru gimnastica românească şi trebuie tratat aşa?", a declarat Marius Urzică pentru Ring.

"Am vorbit cu domnul Stoica (n.r. - preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică) şi mi-a spus că este decizia lui Suciu, deci nu poate trece peste ea. Apoi am încercat să discut cu Elisabeta Lipă, deoarece atât eu cât şi Suciu suntem angajaţi ai clubului Dinamo, dar am primit doar păreri de rău şi mi s-a transmis că nu se mai poate schimba nimic. Băieţii de la lot au semnat o hârtie prin care i-au cerut antrenorului coordonator ca eu să merg împreună cu ei la Londra. Au primit acelaşi răspuns sec din partea lui Suciu: «Am hotărât că va rămâne acasă, nu mai schimb nimic!». Nici Simonei (n.r. - soţia fostului gimnast) nu-i vină să creadă ce mi s-a întâmplat, cu lacrimi în ochi îmi tot spune că nu este drept", a încheiat Marius Urzică.

       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel