Scandal la ședința Consiliului General al Capitalei. PSD spune că nu va vota bugetul

Ședința Consiliului General al Municipiului Bucureşti de luni  s-a lăsat însă cu scandal. Consilierii PSD au fost nemulțumiți din cauza alocărilor bugetare pentru 2016. Gabriela Firea, președintele interimar al PSD București, acuză PNL de lipsa de transparență a primarului Răzvan Sava.

Prezentă la sedinta Consiliului General al Primariei Capitalei, președintele interimar al PSD, Gabriela Firea, a analizat Bugetul Capitalei, împreuna cu consilierii generali ai PSD. Sunt mari nemultumiri cu privire la alocarile bugetare catre spitale, scoli, gradinite, azile de batrani (partea care tine de PMB), insuficienta alocare pentru RADET, atat in privinta investitiilor cat si a subventiilor pentru populatie, obiective de infrastructura, de crestere a calitatii vietii bucurestenilor.

Daca punctul de vedere al PSD nu se va regasi in Buget, PSD nu il va vota.

Atat reprezentantii PSD, cat si ALDE, in Consiliul General, reclama lipsa de transparenta a primarului interimar al Capitalei, din partea PNL, in alcatuirea Bugetului, precum si probleme de legalitate in privinta unora dintre alocarile bugetare.

PNL au majoritatea în Consiliul local.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel