SCANDAL la dezbaterea Antena 3 cu Nicușor Dan. 'Te rog să te controlezi'

Scandal la Antena 3!

Rodica Popescu Bitănescu a avut un schimb de replici cu Nicușor Dan după ce actrița a spus ca o va vota pe Gabriela Firea la Primăria Generală.

(w670)

Vă prezentăm câteva replici dintre Nicușor Dan și Rodica Popescu Bitănescu:

Nicușor Dan: Susținătorii mei s-au manifestat ca la orice manifestare care le aduce aminte de Epoca de Aur. Cam așa a fost pledoaria doamnei Bitănescu pentru Firea.

Rodica Popescu Bitănescu: Familia mea a făcut pușcărie politică. Tata a fost închis ca țărănist. Am făcut foamea, frigul și frica! Te rog foarte mult să te controlezi de acum înainte când vorbești pentru că nu-mi cunoști viața! Ai văzut vreo piesă de a mea?

Nicușor Dan: Eu m-am referit la manifestarea dumneavoastră care mi-a amintit de Epoca de Aur. Cam asta este. Se numește Gabriela Firea, dar este PSD.

Rodica Popescu Bitănescu: Eu o votez pe Gabriela Firea ca om! Nu mă gândesc la partid. Eu am venit aici cu plăcere să o suțin pe Gabriela Firea. Nu am venit din Epoca de Aur. Am trăit în Epoca de Aur. Am trăit și pe timpul lui Carol. Habar nu ai! Dacă gândești așa... lucrurile se pot repeta. Nu faci decât mișto!

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel