Scandal la audierea lui Nazare. Florian Bodog: A fost o bătaie de joc! Audieri MARATON

Alexandru Nazare
Alexandru Nazare

Florian Bodog a vorbit despre audierea lui Alexandru Nazare, afirmând că au existat mai multe încălcări.

"A fost o bătaie de joc organizarea acestor audieri, începând de la timpul alocat care a fost extrem de scurt, continuând cu faptul că în comisii nu s-a respectat absolut , da absolut nici o regulă în ceea ce privește distanțarea fizică, dictată de reglementări pe care fiecare dintre noi trebuie să le respecte. Am sesizat acest lucru și la Comisia de Apărare și la Comisia de Sănătate, bineînțeles că nu s-a absolut întâmplat nimic. 

În ceea ce privește întrebările și răspunsurile acestea au fost limitate din cauza faptului că timpul a fost extrem de militat. pentru mine a fost o mirare că ce cei care au arătat cu privire la audierile PSD-ului care s-au făcut în 6 ore, au venit și au făcut audieri maraton în 3 ore suprapunându-se comisii, existând problema sălilor neîncăpătoare și aceste problemele legate de grupuri parlamentare care nu au putut să își pună întrebările. Legat de votul nostru, așa cum știți, Guvernul nu va fi susținut de grupul senatorial PSD și nici de grupul deputaților pentru că nu susținem nici programul de guvernare, nici persoanele desemnate.", a declarat Florian Bodog în direct la RomâniaTV.

Alexandru Nazare a primit  totuși aviz pozitiv pentru Ministerul Finanțelor. Membrii Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor şi cei din Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital de la Senat au avizat favorabil mandatul cu 20 voturi pentru, 12 împotrivă şi nicio abţinere. 

VEZI ȘI: SCANDAL la audierea lui Alexandru Nazare. Parlamentarii AUR au plecat / UPDATE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel