Scandal între un senator PNL și presa locală. "Așa, autovictimizează-te"

Senatorul PNL de Bihor Cristian Bodea a acuzat un șmen între PSD și UDMR pentru angajarea a mii sau zeci de mii de etnici maghiari în toată ţara, în toate instituţiile din România. A fost criticat dur în presa locală din Bihor. Jurnalistul Călin Corpaș a scris: "După ce şi-a criticat la sânge propriul partid, acum senatorul PNL Cristian Bodea şi-a găsit adversar în UDMR." Mai mult, liberalul Bodea a fost acuzat că a interpretat în mod personal modificările legislative, motiv pentru care le-a și respins. 

Declarațiile senatorului liberal Cristian Bodea au venit după ce Guvernul a trimis la Parlament două modificări legislative propuse de UDMR, ce ar favoriza comunicarea minoritarilor cu instituţiile statului, în limba maternă. VEZI aici mai mult: Un senator PNL acuză un "șmen" între PSD și UDMR

În urma articolului publicat în bihon.ro, Cristian Bodea a scris, pe pagina sa de Facebook: "Ca de obicei, Călin Corpaș ține să îmi pună și o etichetă negativistă... Nu sunt speriat de petițiile în limba maghiară, sunt doar deranjat de tupeul politicienilor maghiari de a cere la nesfârșit drepturi suplimentare pentru co-naționalii noștri, în condițiile în care acestea nu se justifică". 

Călin Corpaș i-a răspuns, într-un comentariu la postare: "Așa, Cristian Bodea, autovictimizează-te". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel