Scandal între Sabin Orcan și Aurelian Pavelescu. "Face spume la gură"

Aurelian Pavelescu, liderul PNȚCD, a dezvăluit o discuție pe care a avut-o cu jurnalistul Sabin Orcan de la B1 TV. În replică, Sabin Orcan susține că politicianul face spune la gură și-l numește "nefericit". 

Aurelian Pavelescu a scris pe Facebook că s-a întâlnit cu Sabin Orban de la B1 TV și l-a întrebat dacă "liderul său spiritual" Traian Băsescu a fost o mișcare bună prin fuziunea cu UNPR, tachinându-l. Replica jurnalistului ar fi fost "nici vorbă", "a făcut o mare greșeală". Câteva minute mai târziu, invitatul lui Sabin Orcan a fost Robert Turcescu, fostul său coleg, acum la PMP, care a spus că fuziunea cu UNPR a fost foarte bună, iar Sabin Orcan a tăcut și a aprobat. Aurelian Pavelescu i-a transmis lui Sabin Orcan să nu se mai dea țărănist și a subliniat că este curios dacă va fi invitat în emisiunea lui când va anunța noul proiect PNȚCD.  

În replică, Sabin Orcan susține că Aurelian Pavelescu este o "caricatură care se dă Coposu" și că face "spume la gură" invocându-i numele. Jurnalistul de la B1 TV scrie că a rămas același, că este "jurnalist de dreapta", susține monarhia și că a fost membru al unui singur partid- PNȚCD, spre deosebire de Aurelian Pavelescu care ar fi umblat prin vreo cinci partide. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel