Scandal între Sabin Orcan și Aurelian Pavelescu. "Face spume la gură"

DCNews Team / 01 aug 2016 / 20:03 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Aurelian Pavelescu, liderul PNȚCD, a dezvăluit o discuție pe care a avut-o cu jurnalistul Sabin Orcan de la B1 TV. În replică, Sabin Orcan susține că politicianul face spune la gură și-l numește "nefericit". 

Aurelian Pavelescu a scris pe Facebook că s-a întâlnit cu Sabin Orban de la B1 TV și l-a întrebat dacă "liderul său spiritual" Traian Băsescu a fost o mișcare bună prin fuziunea cu UNPR, tachinându-l. Replica jurnalistului ar fi fost "nici vorbă", "a făcut o mare greșeală". Câteva minute mai târziu, invitatul lui Sabin Orcan a fost Robert Turcescu, fostul său coleg, acum la PMP, care a spus că fuziunea cu UNPR a fost foarte bună, iar Sabin Orcan a tăcut și a aprobat. Aurelian Pavelescu i-a transmis lui Sabin Orcan să nu se mai dea țărănist și a subliniat că este curios dacă va fi invitat în emisiunea lui când va anunța noul proiect PNȚCD.  

În replică, Sabin Orcan susține că Aurelian Pavelescu este o "caricatură care se dă Coposu" și că face "spume la gură" invocându-i numele. Jurnalistul de la B1 TV scrie că a rămas același, că este "jurnalist de dreapta", susține monarhia și că a fost membru al unui singur partid- PNȚCD, spre deosebire de Aurelian Pavelescu care ar fi umblat prin vreo cinci partide. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24